Home Uncategorized Az ausztrál sörfőzdéket felkérték, hogy csatlakozzanak a Drinkers for Ukraine adománygyűjtéshez

Az ausztrál sörfőzdéket felkérték, hogy csatlakozzanak a Drinkers for Ukraine adománygyűjtéshez

153
0

Az ausztrál sörgyártókat felkérik, hogy csatlakozzanak a Drinkers for Ukraine adománygyűjtéshez.

A mozgalom mögött álló csapat felkéri a sörfőzdéket az ukrán Anti-Imperial Stout RESIST elkészítésére, amelynek receptjét a kitelepített ukrán sörfőzők dolgozták ki.

Lana Svitankova, Ukrajnában elsőként tanúsított Cicerone, az Egyesült Királyság Ferment Magazine csapata, köztük Richard Croasdale és Robyn Gilmour, valamint a belga söríró, Eoghan Walsh, a sör értékesítéséből származó bevételt az országban folyó humanitárius erőfeszítésekre fordítják. .

Feltételezik, hogy az ukrajnai konfliktusban eddig közel 200 ember halt meg, és körülbelül 2 millió ember kényszerült elhagyni otthonát, miután 2022. február 24-én Oroszország megtámadta az országot.

Az ukrajnai sörfőzők is megélhetésüket és vállalkozásaikat tönkretették az orosz támadás miatt, és a Drinkers for Ukraine mögött álló csapat arra szólította fel a globális söripart, hogy tanúsítsanak szolidaritást ukrán kollégáikkal.

A csomagolás nem előírásos, és a RESIST receptje annyira módosítható, mint a sörfőzdék, mondta Eoghan Walsh, a szervező.

„Ami a sörfőzést illeti, amennyire csak lehet, igyekszünk némi mozgásteret adni a sörfőzőknek, hogy a sört hozzáigazíthassák a rendelkezésükre álló összetevőkhöz és az általuk alkalmazott skálához” – mondta a Brews Newsnak .

A sörfőzdéket és a vendéglátóhelyeket arra is ösztönzik, hogy aukciókat indítsanak, hogy pénzt gyűjtsenek az ügy érdekében, vagy egy élő közvetített adománygyűjtő akciót, ahol további információk találhatók a Drinkers for Ukraine oldalon .

Javasolták, hogy az összegyűlt pénzt a Vöröskereszt humanitárius erőfeszítéseihez ajánlják fel .

A Drinkers for Ukraine csapata itt állított össze egy dokumentumot a sörfőzőknek .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here